10 toukokuun, 2023

Mielenkiintoisia kestävän kehityksen ja muotoilun kesätapahtumia 2023

  • 30-31.5 World Circular Economy Forum Messukeskuksessa, Helsingissä.
  • 2.6 Accelerator Session Niimaarin showroomilla: Measurement of Circularity by Niimaar Meet & Greet
  • 6.6 Fiskarsin sisustustoimittajien kesäpäivät
  • ja lisää kierrätys & design workshoppeja & plogging tapahtumia tulossa kesäkuussa, pysy kuulolla!

Wold Circular Economy Forum 2023

Suomi isännöi maailman johtavaa WCEF2023 kiertotalous-tapahtumaa, joka järjestetään 30. toukokuuta – 2. kesäkuuta yhteistyössä Pohjoismaiden innovaatiojärjestön ja Sitran kanssa, yhdessä maailmanlaajuisten kumppaneiden kanssa.

Maailman Kiertotalousfoorumi (WCEF) on Suomen ja Sitran, Suomen Innovaatiorahaston, globaali aloite. WCEF luo uutta taloutta, yrityksiä ja työpaikkoja hyödyntämällä kiertotalouden ratkaisuja planeettamme kriisien ratkaisemiseksi. Foorumi on yksi maailman johtavista tapahtumista kiertotaloudessa.

WCEF kokoaa yhteen johtajia liike-elämästä, hallituksesta, akatemiasta ja kansalaisyhteiskunnasta käsittelemään globaaleja kysymyksiä ja toteuttamaan kiertotalouden ratkaisuja maailman haasteisiin. Se tarjoaa alustan tiedon ja asiantuntemuksen jakamiseen, verkostojen ja kumppanuuksien rakentamiseen sekä siirtymisen edistämiseen kiertotalouteen.

Otamme osaa tapahtumaan esittelemällä tuotteitamme, palveluitamme ja yritystämme osastollamme. Tärkeimmät teemamme ovat kestävyys, kierrätys ja kiertotalouden suunnittelu. Missiomme on edistää kiertotaloutta ja ohjata pois nykyisestä lineaarisesta kulttuuristamme.

Lisäksi järjestämme 2. kesäkuuta showroomissamme Meet and Greet -tapahtuman, jossa keskustelemme siitä, miten kiertotalouden ja kestävyyden vaikutuksia yrityksissä ja organisaatioissa voidaan mitata. Rekisteröidy täällä, paikkoja on rajoitetusti.

Osallistumme sisustustoimittajien kesäpäiville Fiskarsissa!
 
Fiskars on ainutlaatuinen kylä Raseborgin kaupungissa, Länsi-Uudellamaalla. Siellä voit nauttia kauniista luonnosta sekä kahviloista, ravintoloista, historiasta ja taiteesta. Kylässä on myös yli 20 kauppaa ja työpajaa, joissa voit ostaa paikallisia käsin tehtyjä tuotteita. Työpajoissa voit nähdä käsityöläisten työskentelyä ja ostaa heidän tuotteitaan.
 
Sisustustoimittajien kesäpäivät kokoavat yhteen sisustustoimittajia, suunnittelijoita, vaikuttajia sekä 50 alalla toimivaa yritystä tuotteineen.
 
Meillä on oma osastomme, jossa esittelemme kestävän kehityksen tuotteitamme muiden suomalaisten muotoiluyritysten kuten Cover Story, Skanno, Nikari jne. kanssa. Tapahtuma on erinomainen tilaisuus tutustua muihin uusiin suomalaisiin muotoilutuotteisiin ja valmistajiin. Päivä tarjoaa myös loistavan tilaisuuden verkostoitua vieraiden ja näytteilleasettajien kanssa. Odotamme tapahtumaa innolla!


 
Fiskarsin kylä puhkeaa kukkaan kesäisin. Fiskarsin kylästä voit tehdä upeita design löytöjä

Niimaarin tiimi esittelee tuotteita ja muotoilua kiertotalouteen Fiskarsin kesäpäivänä

Niimaarin Forever Bin kierrätysastia kokoelma auttaa jo tuhansia yksityis- ja yritysasiakkaita kierrättämään ja vähentämään jätteiden määrää.

”Kiertotalous on avain luontokadon pysäyttämiseen” – Jyrki Katainen, Yliasiamies Sitra

Jaa Tarina

Subscribe and keep in touch

We promise not to spam and only reach out with relevant news and offers